Kattomallistomme

Teräskattomallistomme on laadukas, pitkäikäinen ja tyylikäs valinta kotisi kruunuksi. Oli tarpeesi sitten modernin tai perinteisemmän talon katto, Poimukatteen kattavasta valikoimasta löydät erilaiset väri- ja pintamateriaalivaihtoehdot juuri sinun katollesi.

Lukkosaumakatto Nostalgia

Perinteisen suomalaisen peltikaton ajaton tyylikkyys yhdistyy Nostalgia-sarjassa nykyaikaisiin materiaaleihin ja kestävään lopputulokseen. Nostalgiasta saatavilla sileä sekä jäykisteurilla varustettu katetyyppi. Nostalgia säilyttää väsymättä ryhtinsä vuodesta toiseen.

Tutustu mallistoomme

Tiilikuviokatto

Hyvännäköinen ja laadukas tiilikuviokattomme sopii kaikenlaisille kattopinnoille. Mallistostamme löytyy kaksi tiilikuvio-profiilia: Tiilipoimu ja Kruunukate.

Tutustu mallistoomme

Poimulevykatto

Poimukatteen katemallistosta löytyy selkeän tyylikäs vaihtoehto kaikentyylisiin ja -ikäisiin rakennuksiin asuinrakentamisesta teollisuusrakentamiseen. Ajattomat poimulevyt antavat katolle tai julkisivulle persoonallisen ilmeen.

Tutustu mallistoomme

Harmoniakatto

HARMONIA-kattomme on linjakas ja uudentyyppinen kattoprofiili, jossa yhdistyy ajattomuus ja toimivuus.

Tutustu mallistoomme

PK konesaumakatto

Poimukatteen Konesaumakatto on perinteikäs kattovaihtoehto. Valmistamme tehtaallamme konesaumakaton osat valmiiksi katon mittojen mukaan. Ajaton konesaumakatto on näyttävä ja pitkäaikainen kattoratkaisu.

Tutustu mallistoomme